Blööh.

Brist på saker att skriva om.

Lunch

Blev tortellini från igår med ostsås och svamp :)


Ledig och Tomb Raider

Är ledig idag! Yay! Så jag sitter här och spelar mitt älskade Tomb Raider ♥ men nu måste jag käka något. Har ju inte ens ätit frukost än! Säg gärna vad ni tycker om teckningarna som jag la upp igår :)

Tjabba

Tittar på nån helt galen crazy amerikansk film som handlar sex. Precis som alla andra amerikanska filmer. Usch ja.

Men men.


Ritade även lite idag. Kan visa lite.





Ja man är ju inte perfekt. Men det är alltid något :)


Pluggar matte!

Hatar att plugga matte men det är för mitt eget bästa XD

Tiiiiiiiiisdag och spel <3

Tjabba!


Är ledig imorron och det är typ jääääääääätteskönt ♥ har antagligen fixat mitt betyg i matte. Ska göra omprov på kapitel 1 för det är allt jag har missat på. Så om jag klarar det så får jag godkännt. Och det kommer gå jättenajs. Ska göra det på tisdag. Så det blir till att plugga råmycket ikväll, imorron och på måndag. Då ska det nog gå bra :)


Anyways. Nu släpper vi skolsnacket.

Tittade precis på My little pony friendship is magic och jag har blivit så mycket gladare. Ska kanske spela lite fler ps3 demos som jag har laddat ner ;) ♥ ska försöka införskaffa mig lite spel istället för att bara spela demos. Är ju faktiskt rätt najs om man har lite riktiga spel xD

Nä men vi hörs senare. Slänger nog in ett litet gonatt inlägg ikväll innan jag lägger mig :)



Gammal gif som inte funkar </3

Produktiv och Skype

Oj oj oj vilken produktiv afton!

Jag har laddat Ps3 demos, hängt tvätt och halat in studiebidraget. Ska dock vara sparsam och ansvarsfull och hålla i det tills månaden är slut :)

Nu ska jag snacka med nån på Skype. Får se vem det blir!!! :D



Kväll.

Eh klockan har blivit 6 varför är jag ute bli kväll!!

Nä skoja bara. Sitter och spelar fortfarande. Chill. Längtar tills studiebidraget för då ska jag shoppa lite nya sommarkläder. Lite linnen, lite underkläder och kanske någon fin tröja. Sen lite smycken. Och kanske något spel eller två :O ♥




Hej hej ♥

Gammal sexig bild btw

Tv-spel-

Okej har inte alls mycket kvar av skolan nu och ändå känner jag mig ihjälstressad. Don't know why. Men ändå. Nu ska jag luta mig tillbaka och spela ps3 love ya'll ♥ uppdaterar senare :)

Ny bild

Hade ett litet eget photoshoot för mig själv.



Bryr mig inte om att man ser hur redigerad den är :) den får vara så


Hej så länge ♥

Skitdag

Idag suger det mesta. Hatar allt. Klarade ju självklart inte mitt nationella i matte.

Över

Nu är det äntligen över.

Har skrivit nationella i matte B nu och det känns ingenting. Jag känner helt seriöst ingenting. Inte glädje och inte sorg. Jag bara hoppas att det blir godkännt.

Nu ska jag sno min mammas hörlurar och gå ut och gå.

NP depp

Ja. Det får gå som det går imorron på nationella i matte. Har glömmt så jävla mycket. Ååh. Men jag ska KLARA DET! Jag ska fanemaj få godkännt i matte! FÖR HELVETE!!!!

Har suttit och repeterat ett tag nu. Min lärare tipsa mig om att inte sitta för länge med det. Och jag vill inte faila.

Ha det bra sålänge. Ses nåndag.


Badar!

Sitter i badkaret och skriver detta inlägg! För jag är så jävla het! Nä men.

Jag var asvarm och svettig och äcklig när jag kom hem ifrån skolan så jag kände att ett bad var i sin ordning. Jag luktar skitäckligt. Usch usch usch.

Lyssnar på Vandraren av Nordman. Bäst. Älskar de ♥

Förlåt att jag har varit inaktiv ett par dagar här. Var på konfirmandläger hela helgen och igår hade jag körkonsert och kom hem och la mig i princip direkt. Har aldrig varit så trött i hela mitt fucking liv. Behöver seriöst lite sommarshopping. Ska fråga Loubo eller Emma och vi ska ut och shoppa sen när vi har fått studiebidrag.

Yay.

Nä men nu ska jag catch up på de bloggar som jag har förlorat kontakten med nu när jag har en annan dator.

Herrå

Dagens outfit

Såhär ser man ut idag.


Ledig idag!

Ledig idag ifrån skolan och det chillidillar jag med en mysig outfit och ska gå ut och gå nu :) för det är mysväder. Mulet och lite lagom varmt.


Men ska ladda upp ett inlägg med typ "dagens outfit".

Så ses där!

Långhelg!

Yeah!

Hej hej jag sjukade mig ifrån kören idag för jag orkade inte. Hehe busfrö jag är. Lixx. Imorron ska jag träffa Emma. Yeay det ska bli kul.

I helgen kommer jag inte vara särskilt bloggaktiv. För då är jag på läger med mina konfirmander. Najs


Vi ses.

Plugg plugg och ännu mera plugg.

Hej hej bloggen.


Tar en liten paus i pluggandet för att blogga lite. Skriver på vårt tidningsprojekt i skolan. Tjoho. Nä men det ska nog gå bra. Sen måste jag göra filmkunskap också och känna mig allmänt kass på det med. Haha.



Inspiration


Mockingbird

Hush little baby now don't you cry


Har numera gett upp på min egna dator. Använder skoldatorn från och med nu. Så bloggandet blir kanske inte lika vanligt. Skulle egentligen ha pluggat idag. Men jag spenderade dagen genom att kolla på My little pony Friendship is magic och Family Guy.

Anyway.

Vi hörs kanske imorron.

Gonatt

Creepers



Oh gud jag vill ha sånna här... typ jättemycket. Ska lägga undan 500 i månaden i två månader och sen ska jag köpa de ♥

Yay!

Tjoo

Tja det var ett tag sen!

Det kommer nog vara lite från och till med bloggandet för min dator är inne på sina sista verser. Jag har börjar kolla lite efter nya datorer och tanken om att jag kommer behöva ett jobb för att ha råd med en ny dator är ett faktum. Jag kommer inte ha råd att köpa en dator utan jobb. Med tanke på studenters ekonomi. Jag är en kille som i princip alltid är ganska pank. Jag sparade ihop till ett Ps3 på 3 månader och det känndes som de jobbigaste månaderna ever när man inte hade några pengar. Så jag är inte sugen på att spara mitt studiebidrag för då får jag ingenting.

Nä ett jobb måste skaffas. Och det e fort. Får ta tag i swedenmodels.

Och skriva ner CV och massa sånt trams.

Oj oj oj.

Nä vi ses sen! Om datorn lever då!

Yo yo yo!

Okay. Sitter nere i vardagsrummet med päronen och tittar på tv. Morsan snackar i telefon och pappa bläddrar mellan kanalerna... vi är en normal familj. Nä men seriöst vi är en normal familj.


Chill

Onsdagar och potatis.

Chill. Har typ klyddat med min dator i typ 3 timmar nu. Fick starta om den gång på gång för att den skulle fungera lite till och nu är den okej verkar det som. Ska denna skithögen äntligen ge upp på mig. Efter 4 år.

Jaja chill

Bye Bye

Peace

Ja då.

Sitter i skolan och har kulturhistoria. Och jag är typ klar. Så nu bloggar vi lite!

Ja hej då!

Fierce

Tyra Banks

I see the light

And it's like the sky is new



Hej bloggen.


Jag känner mig konstig idag. Det känns inte alls bra. Jag tittar ut från mitt fönster och ser hur det underbara vädret har kommit till vår värld. Känner hur det förändrar saker. Saker som jag inte riktigt visste fanns förr liksom. Det är något helt sjukt. Hmmf. Fällde precis en tår. Vill egentligen fälla fler, men jag kan liksom inte tvinga fram någonting.

Jag är inte tillräckligt bra... inte för det jag vill kunna i alla fall. Jag är fanemaj inte tillräckligt bra. Usch äckligt.

När du frågar hur jag mår... och jag säger "Jo men det e bra". Oftast är det bara för att jag inte vill värka som en person som vill ha uppmärksamhet, och jag vill inte heller dra ner stämningen heller.

Fan.






Har inget att göra!

Känner att jag har inget bättre för mig så jag bloggar en gång till idag. Jaa jag gör det faktiskt. Underbart. Känner att jag borde lära mig hur man gör en videblogg. Typ hur man laddar upp här. Jag vettefan hur man gör asså. Känner mig som en sån här n00b ni vet.

Nä men nu ska jag göra nånting annat. Ja kännde att det var nödvändigt att jag delade med mig hur jag inte vet saker...

Hej så länge

För att bli stor!

Om man ska bli stor med sin blogg har jag märkt att alla stora bloggar... är antingen folk som provocerar eller så är det en skitsnygg kille som är gay.

Har ni inte tänkt på det. Alla tjejer och bi/gay killar älskar homosexuella bloggar! Jag gör också det så jag försöker inte liksom klampa ner på de! Men jag förstår inte varför de blir så himmla omtalade! Visst det är skitbra att de står för vem de är och så, det är skitnajs. Men ändå. De får så mycket mer än vanliga små bloggar. Hmm. Kanske måste skaffa pojkvän ;)

Sen alla som provocerar de säger ju bara saker som de vet inte är sanna och som de vet att folk kommer störa sig på. Så därför blir folk mer och mer störda på det och kommenterar och skriver skit om varje sån här bloggare/bloggerska. Damn det är skitkonstigt. Herregud.

Men men.

Jag trivs lite med att vara en liten småblogg som är här och chillar rundor. Det är ganska trevligt. :) jag gillar det.



Hej hej bloggen.

God kväll. Han nog inte höra av mig igår så jag hör av mig nu! Har varit på spelning idag och nu sitter jag här och chillar i randiga knästrumpor, jeansskjorta och bandana. Det e chill. Lyssnar också på Kent, Skrillex, Familjen, Maskinen och Gotye. Har blivit så hipster även i min musiksmak. Allting jag gör just nu är hipster. Men jag trivs med det faktiskt.

Det var några grabbar från min förra klass som såg mig på bussen häromdan. De försökte typ... förnedra mig. Men jag brydde mig inte. Inte då. Nä men allvarligt det var ganska skoj att se att även efter två år så försöker de fortfarande.

Nä men jag känner att jag bryr mig inte längre om vad de tycker. De hör inte till mitt liv längre. Och jag kör mitt eget race nu. Jag bryr mig inte om ni läser det här. Jag kommer vara helt ärlig med vad jag tycker även om ni frågar mig irl.



Haters gonna hate



Well.

Nu säger jag nog gonatt för idag. Jag är jettetrött ♥

Gonatt ♥

Skola igen då...

Då är det tillbaks till helvetet imorron igen då. Gud. Men. Jag har bara en och en halv månad kvar sen är det sommarlov. Maj månad är dock den jobbigaste månaden. Det är nationella. Vanliga prov. Böcker ska läsas. Inlämningar. Men SEN... är det fanemaj över för den här gången. Längtar så mycket till sommarlovet. Jag ska ha godkännt i matte så att jag slipper den jävla sommarskolan! För jag tänker då fan heller gå dit en gång till!

Okaj. Anyways.

Har bara latat mig idag som vanligt. Och varit ute och gått. Och tänkt. Måste börja träna igen. Fast vem är jag att snacka om träning. Jag har fan inte tid. Har massa plugg som ska klaras av och en massa annat skit. Fy fan. Fy fan asså.

Nä men nu ska jag snart nanna kudden och förbereda mig mentalt för imorron. Gonatt ♥


Spel!!!

Omg! Har nästan blivit beroende av detta iPhone spelet xD Ice Age village. Trodde det skulle vara lika swgt som simpsons spelet. Men fan här går det snabbt och bra. Gillar det verkligen.


RSS 2.0