Ett inlägg till va!!!

Hallå bloggen! Tänkte faktiskt slänga in ett lite blogginlägg till för jag har så tråkigt och asmycket liv :P haha fast ne

Men men! Jag har hjälpt mamma baka idag som jag nämnde i förra inlägget och har caramellfärg på mina fingrar. Trevlig den. Okej okej! Just nu håller jag dock på med något helt annat än trevlig bakning... nämligen tvättning!!! Tvättar en sats med färgade kläder just nu och snart ska den hängas upp på torkställningen! Jippi! Jag älskar att tvätta! Not.

Men nä nu chillar vi med lite Turkisk magdans musik medans vi ritar lite :P

Bilder från ikväll kommer antagligen upp imorron!

Halloween part 2!

Ikväll är det dags för Halloween part 2!!!! Hemma hos Ana!!! NICE! Anyway!

Förmiddagen har beståt av att baka till familjens halloween firande imorron :) that's right people jag firar halloween TRE GÅNGER I ÅR!

Vi lyssnade på lita Magggio medans vi bakade :) mammsen och jag <3
Så det var trevligt!!!!


Senare ska jag se ut såhär!!!

Syster Khadidje in da house!!! Kommer ta lite bilder :D

Ha en helt awesome Halloween!! :D <3

BAII BAII!

Halloween part 2!

Ikväll är det dags för Halloween part 2!!!! Hemma hos Ana!!! NICE! Anyway!

Förmiddagen har beståt av att baka till familjens halloween firande imorron :) that's right people jag firar halloween TRE GÅNGER I ÅR!

Vi lyssnade på lita Magggio medans vi bakade :) mammsen och jag <3
Så det var trevligt!!!!


Senare ska jag se ut såhär!!!

Syster Khadidje in da house!!! Kommer ta lite bilder :D

Ha en helt awesome Halloween!! :D <3

BAII BAII!

Twilight fever!!

Nej jag tycker inte Edward Cullen är snygg, nej jag tycker inte Jacob är snygg, nej jag tycker inte någon annan i filmen är snygg, nej jag gillar inte filmen.


Men jag älskar boken... helt amazing! Jag fattar inte vilka fördomar jag haft om den här boken, jag började läsa den ett tag men då såg jag bara Bella fula ansikte framför mig, men nu när jag faktiskt försöker läsa den så har jag märkt hur JÄVLABRA DEN BOKEN ÄR! Fy fan va bra den e! Jag läser och läser varje kväll helt sinnessjukt! Ja gud. Stephenie Meyer är duktig minsann <3

Anyways! Imorron blirre ännu en halloween fest! Yes box! Sen på onsdag ska Maria och jag dra ut på stan och antagligen fika, glo på folk och lite sånt. Då snackar vi inte en förmiddagsfika utan vi snackar dra ut på kvällen se om vi kan hitta nått najs ställe och slå oss ner där :) Underbart! Jag längtar redan!

Idag har jag återförenats med mitt gammla teatergäng, vi satt hemma hos Malin och fikade, kollade på gammla föreställningar som vi gjort. Underbart!

Sen har bara varit hemma och lyssnat på musik och kollat in lite klipp på youtube. Man måste ju hänga med nu för tiden i vad som händer alla kända bloggare och sånt. Jao jao!

Ska väl snart gå och tvätta bort min kajal och kanske börja klä mig i pyjamas och sånna grejer! Hehe sounds like a plan! Eller så kanske jag ser nån bra film eller något... vet inte riktigt..... BESLUTSÅNGEST!!!! Haha aa fast ne!

Men ni får ha det så bra så ses vi i nästa inlägg!! Hehe!

BAII BAII!

2 år!

Två år med UG idag :) helt fantastiskt! Har hjälpt mig mycket med svåra saker i livet! I januari har jag hållit igång denna bloggen i ett år dock! Men inte förräns de senaste tre eller fyra månaderna har jag blivit seriös med den XD lägger in ett inlägg så ofta jag kan och hoppas det är om bra saker som är roliga att läsa :P Men jaja! Ni får ha det så bra så ska väl jag försöka hitta på något med UG idag då :D <3

BAII BAII!

Asbra början!

Asbra början på lovet! Vi börjar med en videovaka med ug!! Helt fuckin underbart!! Sen halloween fest med klassen på kvällen :D

Jag ska börja spela wow igen btw :O! najs najs!!!
Men nä nu ska ni få en fin bild på mig och widdianne sen ska jag läsa Twilight och sova jättegott!!!



BAII BAII!

E det såhär det känns o va lycklig?

Hej dudes. Man I hate this day... fy fan
Brör ihop idag i skolan så jag fick gömma mig bakom alla bokhyllor på bibblan, uuuh fuck jag pallar inte...
Fan jag behöver lov. As hell. Orkar inte bry mig om skolan eller om någon just nu, vill bara bry mig om mig själv och sitta och gnälla över att jag e singel och inte har fått pussa på någon på ASLÄNGE. Åååååååååh jag e så jävla less på allting.

Äeh förlåt för allt gnäll jag gör... pallar bara inte


Lars Winnerbäck - Balladen om Konsekvenser

Baii baii


Twilight!

Okej Japanska provet idag var ganska lätt faktiskt. Tror det går bra. :) Imorron är det konfirmandlektion tajm, och UG. Sen på fredag är det videovaka och lite mums mums <3 Hoppas på najs filmer annars dör jag!!!

Höstlov planering

Lördag: Klassfest! YEAH!
Söndag: Återträff med teatergänget!
Måndag: Halloween hos ANA!!! <3
Tisdag: Halloween hemma med släkt!
Onsdag: Inget
Torsdag: Inget
Fredag: Inget
Lördag: Inget
Söndag: Inget :D så yeah XD

Så så ser det ut!!

Men nu ska jag läsa Twilight med lite musik och chilla satan!! :D yeah!!

Sorry att den e spegelvänd men ni vet vad det står på den xP

See you tomorrow maybe :D

BAII BAII!


PLUGGA PLUGGA PLUGGA!

Dagen har beståt i mesta dels av stress. Jag har varit i skolan och daltat med skiten, pluggat mkt mkt mkt på matten, försökt lyssna på engelskan och sjungit mina stämmor på kören. Fick reda på att jag skulle vara på Felix:s skola klockan halv 6 inte klockan 6, vilket gjorde att jag fick stressa hem. Jag kom hem vid 5, kastade i mig uppvärmd wokgryta med nudlar och ris, kuta till bussen, åkte med den segaste bussjäveln jag någonsin åkt med, för att sitta och lyssna på noveller och musik, sen åka hem, fika i typ 4 minuter, sen gå upp i mitt eget vardagsrum för att ta itu med kvällens pluggande. Lägg märker till att klockan är nu 8 på kvällen. Nu är klockan 23.02 och jag är färdig med att ha pluggat till Japsanska provet imorron och Engelskan till på torsdag. Det är det jag har lagt ner 3 timmar på. Typ 2 och en halv timme på engelskan och typ en halvtimme på japanskan... det borde ju varit tvärtom.

Hur som helst jag har faktiskt snackat lite med Ana under tiden jag har pluggat, prduktiv yes? Och jaaa vi har kommit fram till att jag ska sno en lady gaga plansch med hjälp av mina kusiner och min burka. Tycker jag låter som en bra ide.

Imorron är det tidig morron och vi har historia direk på morgonen klockan 8.20. Kommer stiga upp klockan 6.00. Gå ner äta frukost, borsta mitt hår, borsta mina tänder, ta på mig kläder, ta bussen 7.18. Byta buss 7.40(ungefär) vara framme på skolan 7.50 med en halvtimmes marginal. Det ni. Mina morgnar är organiserade. jag har redan förlorat en extra timmes sömn genom att sitta till klockan 23.02. Borde lagt mig vid klockan 22.00 för att få mina timmar <3 men nä nä!

Nä men vi säger så! Nu har ni fått höra mitt gnäll!

BAII BAII!<3

Snart lov!

Hej allihopa! Well well well... jag e hungrig D:

Anyways!

Jaaa då var det snart lov :D Jaaa jag ville mest bara dela min glädje om lovet! :D
En bild från när Michelle och jag var ute i lördes och fottade :D trädet där alla har samlag :D

BAII BAII!

Lördag!

Tjo bres!

Idag kommer Michelle över hela dagen och kvällen hoppas jag <3 annars drar jag till Lovisa på kvällen <3

Anyways provade att styla mitt hår som Christina Grimmie, vet man itne vem det är så är man inte youtuber, och det blev ganska bra :D svårt att styla på ett nytt sätt  såhär :D Men det var kuligt! Ska nog snart borsta tänderna tror jag! Haha!

Anyways kommer en liiiiiiten mysbild på mig! Hej då!

BAII BAII!

Torsdag!

Idag har jag pratat med Jesper om min konfirmandledartid! För de som inte vet så blir jag konfirmandledare nästa vecka :) nice nice!

Tänkte mest bara säga det ^^ gonatt och sov gott!

BAII BAII!

Gonatt bloggen!

Så bloggen nu har ännu en dag gått! Och nu är det äntligen dags att gå och nanna! Imorron skriver vi färdigt kulturhistorian och lämnar sedan in den <3 Ja det gör vi(Y)! Jag undrar hur mitt liv kommer se ut när jag är färdig med skolan... kommer jag... jobba?... söka vidare?...skita i allt och försöka bli den nya Kissie 8D! Hehe näää. Älskar Kissie <3

Men anyways! Jag tänkte faktiskt skriva av mig lite om just det här med livet efter skolan. Jag vet inte om så många läser min blogg och jag bryr mig faktiskt inte om någon gör det :P jag har mest min blogg för att kunna skriva ner alla mina känslor och komma ihåg saker som har hänt som betyder mycket för mig och nu har ju jag börjat blogga mer så därför känner jag att det kanske snart blir fler läsare. Och jag vill ju dela mina tankar och åsikter med er som läser min blogg så att ni inte ska ha tråkigt jag vill ju liksom sätta igång ert tänkande, höra era åsikter och allt sånt. Underbart! Men nu till ämnet. Jag har absolut ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv eller vad jag borde satsa på just nu. Det är så jobbigt eftersom jag ser så många kompisar som ska flytta jättelångt bort och plugga vidare och massa sånt! En av mina kompisar ska till Stockholm och plugga, en ska till London, en till Tokyo, en till USA, en till Göteborg, en till Småland och ska ända till Sundsvall efter han har pluggat färdigt. Och lilla jag ja vad gör jag... jag sitter och bloggar om mitt lilla liv. Jag försöker nå ut till folk via mitt skrivande. Jag försöker... bli någon. Men det är svårt att bli någon när man inte vet vad man ska försöka bli. Min mamma har sagt att hon kan fixa jobb åt mig på hennes skola som fritidsvikarie när jag blir 18. Visst det är ett jobb och jag har både erfarenhet och förmågan. Och självklart kommer jag söka jobbet och försöka få tag på det samtidigt som jag pluggar fortfarande. Tjäna pengar samtidigt som jag pluggar på. Inte alls dumt. Men jag bara känner, kommer jag ha tid, kommer jag orka. Jag vill fortsätta med det kreativa i mitt liv, musiken, målningen, teckningen, sjungandet, dansen, fotograferinger... allt vill jag fortsätta med. Men det kan ju inte göra ifall jag har så mycket som redan ska bli gjort. Därför tänker jag inte växa upp... jag ska alltid och för alltid... vara 17 år.

Gonatt

Hej hej!

Tjena bloggen!

Idag har vi pluggat kulturhistoria i 3 timmar sammanlagt, typ två timmar i skolan sen en timme hemma och jag har nu bara två frågor som ska besvaras sen ska min uppsats lämnas in på itslearning! Och nu på kvällen har jag tittar på tv och chillat sönder!!

Därför måste vi ju toppa kvällen med lite Christina Grimmie <3 Hennes röst och musik <3 underbart! Kanske spelar lite Kingdom Hearts också <3 men jag måste hinna ut och gå också >___> annars får jag damp!

Snart lov! Yeah ska ha Halloween fest för klassen, gå på anas halloween fest och sen ska man ju försöka något med ungdomsgruppen också :D det kommer bli fullspäckat! Yeah! Men nu ska vi försöka fixa in lite ny musik till Mp3:en innan man går ut och går <3

Ni får ha det så bra <3

BAII BAII!

Matteprov!

Gick bra idag på provet tror jag :) kunde det mesta :) ikväll är det nya Simpson och Family Guy avsnitt på tv :D<3 Nice ska kura ner mig i soffan med äppelpaj och ett glas Zingo <3 helt fuckin underbart <3 Fin tisdag!<3

Imorron är det onsdag och jag tänkte skriva kulturhistoria på min 3 timmars långa håla XD Så det så! För den ska in på söndag... men jag har den gärna färdig till på Fredag :) så det blir till att skriva imorron och i övermorgon sen finslip och inlämning på fredag!!!

På söndag är det konsert med Kören! Så ja denna veckan är ganska busy busy! Minsann! <3

Men vi hörs ha det så jävla bra!!

BAII BAII!

Gammal bekantskap!

Hej bloggen.

Ännu en dag i skolan och har slösat bort ännu mer pengar på onyttigheter, ännu en dag som jag har spenderat genom att tänka på en massa folk.

Idag har vi pluggat matte inför provet imorron, och imorron ska vi skriva mer på kulturhistorieuppsatsen som ska in på fredag. Känner att jag får ut så mycket av det ämnet asså... not! Jag e sjukt trött på vissa saker! Men vissa grejer bara drar upp mig såhär ur allt sånt! Som att jag träffade Emma Lundin idag för första gången på ASLÄNGE! Det var skittrevligt. Vi snackade om allt och lite till! Så det var kul. Till på torsdag har jag svenska som ska göras, och sen direkt efter skolan ska jag åka till min första lektion som konfirmandledare :D fett nice!

Nä funderade på om man skulle lägga sig... JA! fast nä ska snacka färdigt med Ana först (Y)<3

BAII BAII!

Så jävla söt

Lund!

Drar in till Lund ieftermiddag med najs folk! Awesome! Fika och lite sånt! Snart kommer min älskade Nellie hit och det bli awesome <3 <3 <3 <3 <3

Vi ska fotta och lite sånt <3

Ni får ha det bra :D BAII BAII!<3

Tagga greken!

Tjena bloggen!

Ska hem till Nellie ikväll och chilla! Tar nog med mig kameran dit :) Idag har jag bara haft två lektioner i skolan, kulturhistoria och matte... tjaa matten var nödvändig... jag fick träffa Nea och Ana <3 aaaa you guys <3 make my math lesson everytime! Sen när jag kom hem så spelade jag lite gitarr <3 mys mys. Sen hade päronen gjort tacos till middag... JAG ÅT 4 STYCKEN! Om ni undrar vilken låt jag spelade på gitarr så var det "What have I done" av Anna Ternheim. Anyways! Sen nu har jag kajalat mig och fixat lite! Sen ska man ta bussen om 45 minuter! NELLIE GUUUURL!!

här kommer fina bilden på när jag spelar gitarr <3
Jettefin trosa den <3

BAII BAII!!

Emosmink!

Well ska till UG och tänkte se ut såhär ikväll :D <3

Fett mycket emosmink! najs!

VI gillar!

BAII BAII!

Onsdag

Asså jag blir så trött på vissa folk. Jag menar... det e helt sjukt hur vissa människor beter sig... fan inte okej.
Jag blir så himmla trött!

Anyways! Onsdag kvällen har bestått av släkbesök och fika! mums!

Imorron ska man ta med sin kamera till skolan :D yes!! hade ju tänkt det i alla fall!!

Over and out! BAII!

Musik!

Jag älskar musik för fan!

Dagens låt: What have I don - Anna Ternheim!

Skit...

Har haft en sjukt deppig dag idag... pallar shii mer... vill bara sluta upp med allt det här... med kärlek, med skola, med kompisar, med tröstande, med mat, med allt... bara ge upp liksom

Amy Winehouse

Well det finns inget än Amy Winehouse när man deppar lite <3


Middag, tårta och björnar!

Är uppe i Norrland och min kusins moder har fyllt år och vi har nu ätit både jättegod middag och jättegod tårta, men nu till kvällskaffet så sitter vi och diskuterar björnar och älgar och va fan det nu är... underhållande till tusen må jag säga XD skitkul!

Har även spelat asmycket xbox nu när jag har varit här mycket och jag känner abstinensen redan!!! Har ätit massa skitmat as well och måste ut och springa en runda när jag kommer hem (Y) <3

Imorron är det sista dagen innan vi åker hem till kära Skåne igen! Så jag tror vi chillar lite grann imorron! Spelar lite mer xbox <3

Ni får ha det så bra!! :D skriver mer antingen när jag är på tåget eller när jag har kommit hem :)

BAII BAII!!

!! NORRLAND!! :D

Bloggar från norrland nu :D sitter på Eddies rum! Vi har handlat chips, cola och snackat massa skit!! ASNAJS! Hestaaaaaar!!

Anyways! Imorron... vet inte men vi drar nog in till Birsta och shoppar lite grann!! Jag ska i alla fall det!!
Men ni får ha det så gött!!

BAII BAII!

Trött!

Jag är så jävla trött just nu... jag pallar ingenting!

Pallar inte blogga så mycket idag...

Baii Baii

Trött!

Jag är så jävla trött just nu... jag pallar ingenting!

Pallar inte blogga så mycket idag...

Baii Baii

Stan och kvällen!

Var inne i Malmö idag och gick runt med Nellie, Martin och Becky. Hittade mycket fint som jag antagligen ska köpa på måndag!! För mamma och jag ska in till stan då! Så kanske hon kan betala lite av det (A) <3

Anyways! Ikväll ska vi hem till Martin på lite trevlig tillställning!! :D ska blir ruligt ruligt. Imorron går Lovisa och jag på bio också och på måndag färgar jag mitt hår <3 MÖRKBRUNT HERE I COME!!

Men ni får ha det bäst så skriver jag lite imorron kanske!!

BAII BAII!!

RSS 2.0