Nytt bloggnamn?

Borde byta namn på bloggen till Gonattbloggen. Jag skriver fan bara gonatt inlägg nu för tiden. Har faktiskt inte tid till att blogga på dagarna.

Anyway här får ni en fin bild på mig som kompensation!


Gonatt

Hinner inte skriva mer än gonsttinlägg
Om dagarna! Orkar inte mer!!!

God natt^^


Lite tråkigt inlägg

Ett tradigt inlägg idag. Har haft fullt upp med stuff. Försöker lägga in så mycket inlägg som möjligt men just nu är jag lite ångestfylld över en del saker.

Gonatt!

Nu säger vi gonatt! Hej hej!

Kreativ

Jag är kreativ denna afton. Har gjort två bilder som jag är rätt nöjd med. Jag kommer dock inte visa upp någon av de. För jag orkar inte. Imorgon är det ny vecka och skola igen! Min vecka är proppad med stuff!
 
Måndag: Körkortsteori
Tisdag: Körlektion och Konfirmandlektion, kanske en runda till stan på kvällen.
Onsdag: Körkortsteori, plugg till nutida konst.
Torsdag: Körlektion och UG
Fredag: LEDIG!!
 
Sen är helgen fri och najs! ÅÅÅÅH!
 
Jag vill inte ha mer körskola. Fy fan vad jag hatar det. Usch, Hade det inte varit för att man måste så hade jag inte tagit något körkort alls.

Måste på toa!!!

GAH!! MÅSTE PÅ TOA NU!!! Springelispring!

Fredag!

Underbara Fredag! Slutade astidigt idag! Så efter skolan stack jag och morsan och hämtade mina nya skor! Jag fick köra! Hihi! Och nu sitter jag här med Ps3:et påslaget och nördar mig! Yeah!
 
 
Mina nya skor!

Tv kväll igen

Det blir en väldig massa tv kvällar! Men men. Allt annat verkar flyta på. Är klar med Fas B nu angående körkortet! Bara tre faser kvar nu! Sen ska man ta sig igenom momenten på körningen! Det går bra! Det går bra! Tänk positivt Freddie. Du kör jättebra! Måste bara fortsätta tänka så också kommer allt att gå bra!

Hollywoodfruar!

Dags för fruarna! YEAH!

God natt!

Nu säger en mycket trött Freddie god natt!! Hoppas ni sover gott allihopa. Imorron har jag körlektion och det är inte kul som vanligt. Vill bara bli klar med det.
 

Top Model

Sitter och tittarpå Top Model Sverige och kränger godis! Hell yes. Klarade ett till Fas B prov innan. Så körkortet är ännu ett steg närmare!!

Teori plugg!

Dags att plugga körkortsteori... usch usch usch. Orkar knappt. Men jaja! See you soon!
 
 

Skola

Sitter på engelskan och dör långsamt. Usch orkar inte. Ofixat hår men fina kläder. Love it.
 
 
Love them shoes

Amanda Todd.

Såg precis en video om Amanda Todd. Ni vet. Den där tjejen som började med att hålla upp små papperslappar som hon hade skrivit på. Där hon berättade att hon visade sina bröst i en webcam för en person. Senare hade polisen kommit hem till henne. Visat att hennes bilder låg uppe överallt på internet. Amanda fick stå ut med mobbning varje dag efter detta och till sist bytte hon skola. Detta hjälpte såklart inte heller. Amanda skapade videon som jag nämnde i början och ungefär en månad efter den videon las ut så tog hon livet av sig. Det hände en massa mer saker som jag inte riktigt har hjärta att skriva här.
 
Och... jag tycker detta är så otroligt hemskt. Hon visade sina bröst i en webcam, asså big deal. Alla gör misstag. Och att folk sedan har mage att döma henne, både på nätet och in real life. Ja jag kan erkänna. Jag har visat upp mig i webcam. Jag vet att det kanske inte är det smartaste eller mest moraliska du kan göra(vet inte om det ens är ett riktigt ord). Men. Jag tycker inte att folk ska bry sig om vad andra gör. För det gör man alldeles för ofta. Istället för att gå och bry dig om vad andra håller på med och sedan trycka ner de för det. Lägg ner tid på dig själv och ditt välmående, dina studier eller dina vänner. Sånt som är viktigt för dig. Bry dig inte om andras misstag. Och framför allt. Kränk inte andra för deras misstag. För du kommer också göra ett förr eller senare. Eller så har du redan gjort ett.
 
Gå med huvudet högt yall!
 
Peace out

Fotografering idag

Hade fotografering idag! Därav ny header och ny profilbild! Gillar den jättemycket.
 
 
Fin den!

Bloggdags!

Sitter och lyssnar på redovisningar på Samhällskunskapen. Skoj? Njä. Men vaffan ska man göra.
 
Idag ska jag jobba med mitt projektarbete! Yay! Nadja my supermodel!!! Det går framåt liksom. Ja precis.
Nä men det känns faktiskt bra!
 
Senare blir det planeringsmöte för de små konfirmanderna jag lär upp tillsammans med mina kollegor!

Family Guy

Då är det dags för Family Guy! YEAH! Bästa underhållningen. Även om man inte skrattar så värmer det min själ ♥
 

Skuulan

Ska snart dra ifrån skolan! Hem ljuva hem! Sen ska jag på konfirmandlektion och lära de små iven ett och annat!

ÅH!

Det var inget Top Model idag :( det var nästa måndag. Har inget att kolla på nu ju D:

Jag kommer baby jag tror jag är kär

Hej hej bloggen!
 
Oj oj vilken dag! Har varitu så upptagen att jag inte hunnit blogga idag! Fy fan för dig Freddie! Har jobbat lite med mitt projektarbete. Köpte själva portfoliot idag och har gjort en framsida till den.
 
Och nu sitter jag här med Samhällsplugg och Veronica Maggio i öronen. Najs najs!! Och imorron ska jag kanske ha redovisning på det jag arbetar med idag. Vet inte vilken ordning det blir men kanske imorron annars på torsdag. Anyways

Klarade ett till körkotstest idag! Yay poäng till mig! Då börjar vi med Fas B imorron! Det flyter ändå på tycker jag! Fast jag vill ändå inte! Haha. Usch ja.
 
Här får ni en fin bild på mig innan jag lägger mig! Gonatt! Puss ♥
 

Hemma!

Super duper kväll igår! Hade verkligen jättetrevligt! Full blev man! Askul! God mat och gott sällskap! Verkligen en underbar fredagkväll!


FEZT!

Då drar jag på fezt! Tjoflöjt!


Inget bloggande ikväll därför :3

Ses imorgon! <3

God kväll

Då vart man hemkommen ifrån Ungdomsgruppen igen! Tja... vad ska man säga. Det har i alla fall varit kul sålänge det varade :)
 
Jaja! Vad gör man nu! Jo man slår på TV:n och ser om det finns något roligt att kolla på! Tummen upp! Man dricker även Coca Cola och peppar inför fest imorron!

Playstation

Nu ska vi spela Ps3!!! Hell yeah!

Hej hej!

Hej hej bloggen!
 
Jag känner mig så stolt över att jag har kommit igång mer med bloggandet! Tycker det är väldigt roligt att skriva här nu faktiskt! Börjar liksom komma in i det mer och mer. Kanske snart blir en kändis!! :D
 
Ja eller inte.
 
Idag hade jag körlektion, det gick bra tycker jag, jag backade lite runt hörn och sen vända jag i korsningar också :). I skolan hade jag bara en lektion, vilket var Samhälle. Vi håller på med ett projekt där om massmedia och där skriver jag faktiskt en liten... öh vad ska man säga en kritisk text om just bloggvärlden och varför det läggs så mycket rampljus på skandalbloggarna och inte alls lika mycket på de som bara vill blogga som vanligt. Tycker det är lite tråkigt men jaja. Sen nu när jag kom hem så satte jag mig ner och gjorde ett körkortstest på internet. Lika bra att få det gjort så slipper jag göra det senare idag. Kan man bara blogga lite ikväll ju ;) Nä men jag blev godkänd på det testet och det känns asbra för att igår satt jag och gjorde 3 stycken på raken och misslyckades på alla. Det var ju inte lika kul kan man säga, men nu känns det bättre.
 
Aa det var väl det tråkiga om min dag! Nu tänkte jag visa upp ett par skor som jag skulle kunna döda för!!!
 
 
Så otroligt snygga! Ska kanske skaffa mig ett par när jag får råd ;)

Bild!


Matrix!

Matrix på tv! Omg min kväll blev precis mycket bättre ♥
 
Med ett glas cola och en bit choklad blev den till och med ännu bättre ;)

Usch

Pluggat teori idag... ni vet körkortet måste man ju tydligen ha. Det går åt helvete. Jag gör massa körkortstester på internet. Jag har gjort 7 stycken. Blivit godkännd på 1. För att få gå vidare till nästa del måste man ha blivit godkännd 3 gånger. Usch ja.
 
Men men, ikväll är det tv:n som gäller. Bänkad framför Simpsons nu. Kollade på Family Guy innan. Tröttnar aldrig på de. Vet inte varför men så är det.
 
Nu ska jag kolla vidare på Simpsons ♥

Top Model Sverige

Såg precis på TV:n att Top Model Sverige kommer tillbaka på måndag. Då vet jag vad jag kommer kolla på. Sitta bänkad hela måndagskvällen!
 
 
Ser ut att vara en... fin skara.. :/
 

Nä men ser fram emot det faktiskt :)

Debatt

Satt och kollade på ett klipp från TV-programmet debatt och jag måste säga att ibland förbryllas jag över hur vissa människor tänker. Enligt vissa ska det vara tillåtet att kränka någon anonymt på internet för att man tar bort deras integritet och yttrandefrihet. Detta är då vuxna människor vill att detta ska vara lagligt och tycker att det är okej. Jag förstår inte riktigt hur och varför. Menar de alltså att folk ska få höra förolämpningar och kränkningar och inte veta vem som sagt de bara för att den som skriver kommentaren inte ska behöva lägga ut sig själv. Jag är kanske inte så bra på att förklara men förstår ni vad jag menar?
 
 
Personligen hade jag velat veta vem som hade skrivit något kränkande, om nu någon hade gjort de. Jag står alltid för mina åsikter. Om jag skriver en åsikt i ett forum eller kommenterar en debattartikel eller ett blogginlägg så skriver jag alltid vem jag är. Detta gör jag för att jag står för mina åsikter och just den anledningen som jag själv har, om någon vill veta vem som tycker vad som kan de få reda på det. Särskilt borde folk få veta om de är kränkningar. Man vill ju veta vad folk säger om en. Eller är det bara jag? Jag vet inte. Dock vet jag vad jag tycker och det är detta som står här ovan!
 
Tack för mig!

Tisdag

Sitter här och chillie dillar och kollar på Family Guy... aah it's the best.
 
Nä men var första dagen i skolan idag. Det var najs. Hade bild och religion. Imorron har jag bild och engelska. Ganska okej. Well.
 
Anyway. Lämnade in min skoldator, som är sönder, till skolans IT-människor. Så förhoppningsvis så får man den fixad under veckan. Och då kan man få tillbaka alla sina underbara avsnitt av Top Model ♥
 
Gott nytt år En nytagen bild på mig. Var ju ett tag sen! Är numera mörkbrunett och snygg ;)
 

Kvällsinlägg

God kväll bloggen!
 
Nu sitter jag här med en lukt av vaniljdoftljus och ljudet av datortangenterna i takt med när jag skriver. Kollar på iPhonen lite då och då. Och kom och tänka på att mitt liv snart börjar ta fart. Jag har bara en termin kvar på gymnasiet och sen blir det högskola för mig. Liksom. Ansvaret kryper mig upp längs ryggraden. Och innan dess ska man ha fixat en massa också. Körkort, fina betyg och börjat spara ihop inför framtiden. Det är mycket som händer och alldeles för lite tid att göra det på.
 
Anyway. I övermorgon börjar allvaret igen. Skolan börjar. Fy fan. Lite trevligt kanske men annars måste jag nog säga fy fan faktiskt. Är det något jag inte har sett fram emot så är det ju skolan. Njäh. Det får bli andra bullar med det.

Hej bloggen

Jävlar ja... min dator har ju gått sönder så jag har inte kunnat blogga på så sjukligt länge. Riktig abstinens nästan! Har varit helt så "Gaaaah kommer förlora läsare!!!". Sen kom jag på att jag typ inte har några så skit samma tänkte jag. Men men. Nu har vi lånat en dator som jag använder mest :) kollar facebook och sånt. Men men. Tänkte att jag skulle slänga in ett litet inlägg och säga att jag så småningom kommer införskaffa en ny dator. När det blir vet jag inte men om en eller två månader kanske :) måste skaffa ekonomin till det.

RSS 2.0