Valborg!

Jaa mina kära små läsare.

Japp.

Idag är det dagen som är så jävla kass. Valborg. Valborg är nog den mest patetiska dagen i hela jävla historien. Okej nu ska vi fira att våren är kommen, det är ju jättefint och helt fantastiskt. Faktiskt den biten älskar jag. Men.

Sen e det ju faktiskt det här. WOOOOO VI FIRAR VÅREN DET BETYDER ATT VI KAN DRICKA EN JÄVLA MASSA ALKOHOL. YEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Hatar. Det. Asså jag fattar seriöst inte varför man skulle behöva speciella tilfällen för att dricka. Man kan väl dricka när fan man vill. Eller? Är det bara jag som är konstig kanske? Jag vet inte liksom. Nä fy fan.

Well. Ville bara ragea lite grann.

Herrå!

Mr morgon!

God morron! Idag ska jag chilla med Felix. Kanske drick något gott ;) eller? Äeh vet inte. Känner samtidigt för att bara stänga in mig och spela om Kingdom Hearts II. Vill införskaffa mig några spel också dessutom. Bajs också. Behöver en ny TV för den jag har håller på att falla samman. En ny dator hade också vart najs. Måste införskaffa lite annat stuff också. Måste städa.

Blöh. Så mycket viktigt skit som ska fixas.

Måste faktiskt få tummen ur röven och skicka in till Sweden Models också. Det handlar ju om jobb för faen.

Nä men totaly seriöst.


Jag hatar mitt liv




Förlåt om det blir lite depressionsbloggande nu. Men whatever. Jag känner att jag förtjänar det. Åh gud.


Jag hatar... allt. Fast nä nu ljuger jag. Jag hatar väldigt mycket. Äckliga stalkers som blir arga för att jag inte vill träffa de. Usch. Well förlåt mig men jag bestämmer faktiskt vem jag ska träffa och vem jag ska bli kompis med. Jag låter som världens största bitch. Men du som läser hade gjort samma sak som jag gjort. Och ja jag klagar över att jag är singel alldeles för ofta I know. Men jag har precis som alla andra krav på den jag blir tillsammans med. Liksom man atraheras ju av något särskilt och om jag inte är atraherad av dig så kommer jag säga nej helt enkelt. Deal with it. Jag borde egentligen plugga helt mkt till svenskan. Läsa min bok. Men jag pallar inte. Förlåt för att jag skriver sånna dumma saker.

Just nu vill jag bara bli kär, och ha någon som jag kan älska så jävla mycket. Någon som jag kan skriva fina sms till och ba "Hej älskling vad gör du?<3". Sånt. Det är sånt jag vill ha. Nån som man kan pussa och krama. Nån som är lika underbart sexgalen som jag just nu! Ja det lät ju inte så bra. Men sex är mysigt om man älskar varandra!

Ööh. Nä men känner mig som alla tonårsbitchfjortisar som ba "OMG KÄRLEK" ... man ba "nej".


Gonatt

Hej hej!

Tjena bloggen. Idag har varit en ganska nice dag. Har varit i skolan lite mindre eftersom man hade lite sovmorgon tack vare att svenskan var inställd ♥ Så det var gött. Sen istället för filmkunskap så fick jag gå på körrep och repa inför morgondagens vårsång. Det var najs. Eller när det var skitbull. Jävla hitlerdirigent.

Ser ut som en crazy japan från Tumblr.

Jaja ni får ha det så bra så länge! Funderade på att göra en videoblogg nån dag. Fast vet inte hur man laddar upp det.... "kass"

Hemma!

Sitter numera hemma framför skärmen iklädd en batmant-shirt, pyjamasbyxor, stickad hoodie och en bandana. Housewife style ♥

Fick hem ett stativ till min kamera idag. Fick det av min morfar! Blev ganska klad ♥ Sitter och lyssnar på Teru no Uta från "Tales of the earthsea". Världens vackraste sång. Om man gillar lugna vackra japanska låtar så är den ett måste. Jag har fått lite frågor angående min asiatiska musiksmak. Vad jag gillar, något särskilt band/grupp, någon särskild låt. Så jag tänkte rada upp några favoriter.

Anime låtar:

1. Teru no Uta - Tales of the earthsea
2. Itsumo nando demo - Spirited Away
3. Tatara women work shop - Princess Mononoke
4. Naraku No Hana - Higurashi no Naku Koro Ni
5. Lilium - Elfen lied
6. Resonance - Soul Eater
7. Alice Human Sacrifice - Vocaloid

Band/Grupper:

1. I AM THE BEST - 2NE1
2. Lucifer - ShinEE
3. Teru No Uta - Imaginary Machines
4. Ring Ding Dong - ShinEE




Sådär ja!♥

Well gonatt for now

Teru no uta!

http://www.youtube.com/watch?v=8M15yHEnEJ0&feature=related <--- Så jävla fin låt ♥


Sitter i skolan och jobbar med Historia arbetet! Nu jävlar!

Hej så länge!

Godnatt!

Okej allihopa nu säger jag gonatt♥

Så ja!

Snabb men ffacker header. Kännde att det var dags för lite nytt när det gällde bloggen! :D yeah!

Nä nu är det dags för en liten egen stund för mig själv.. gonatt ♥


Hej bloggen!

Tjabba, känner för att göra en ny header. Får se om jag orkar jobba med en :P kanske ska göra det ^^

Idag är det Tisdag which means! Tv, dator och kreativitets kväll! Har även pluggat lite filmkunskap och lämnat in två uppsatser. Produktiv kille asså^^

Träffade Loubo innan idag <3 min sötis <3 finaste evaaaah <3 ^^ vi har så kul.. VAGOR! Ja det är bara hon som fattar det tror jag!

Gulligt

Hej så länge ♥

Väntar på bussen

Sitter här och väntar på bussen och hoppas för fan att tiden går fort. Stack tidigare från historian, det var liksom valfritt att kanske stanna kvar eller jobba på valfri plats. Så jag tänkte amen kag sticker hem och skiver istället för jag har så svårt att koncentrera mig i klassrum. Anyways hörs senare ^^


Bandana!

Har snott min mammas bandana som hon inte har använt någon gång. Så den tar för fan jag. Ser ut som en housewife men det ska vi snart ändra på ;)

Anyways. Nu vill jag gå ut!


Tjabba!

Tjenis! Har typ umgåtts med Loubo hela helgen! Hell yes! Behövde det kännde jag. Måste städa lite på mitt rum. Måste spela in min engelsk text. Ska göra det imorron. Aa det ska jag. Sen på tisdag ska jag visa upp mig helt mkt.


Tjiho!!

Har precis kommit hem från en full dag. Skola, jobb, ug och nu lite plugg. Gud känns som att det aldrig tar slut. Usch Usch. Kommer gå så kasst på provet imorron. Öh och jag har fan inte råd med det. Men mitt fotokompendie kommer bli färdigt i alla fall.



Inspiration

Jävla massa skolskit.

Har jobbat med mitt kompendie i typ 2 och en halvtimme idag. Känns najs. Hade tänkt börja skriva på min engelska text också men jag sket i det och ritade färdigt bilden jag skulle skriva om istället. Imorron blir inte någon rolig dag för mig. Skola jättelänge från halv 9 till klockan kvart över 4. Sen är det direkt till jobbet och jobba i två timmar och sen är det ungdomsgruppen direkt efter det. Och till sist kommer jag spendera typ halva natten med att plugga kulturhistoria. Har prov på fredag. Och det är mitt eget fel att det blir så eftersom jag inte har pluggat till det. Men men man måste ju försöka med nånting. Sen kommer jag fortsätta med kompendiet på fredag också. Och så ska jag läääääsa vidare på en bok vi har i svenskan. OCH! Så ska jag skriva en text till engelskan. Och innan torsdag nästa vecka ska jag ha spelat in en sång till kören. Ska spela in mig själv när jag sjunger min stämma i en låt. Så att min lärare ska kunna se att jag kan helt enkelt. Aa så det är så det ligger till. Gud vad mycket jag har att göra i skolan. Herrejösses.

Jaja. Men nu får vi snacka lite roligt istället. På fredag ska Nadja och jag på bio och chilla lite. Najs. Se nån bra film. Typ "Battleship" eller "American Pie". Vi har inte riktigt bestämt oss än.


Mm. Just det. Något jag har kännt på senaste tiden. Är att jag är nog en hipster innerst inne. Emo är så ute. Nä. Fast jo. Men det betyder inte att jag tänker springa runt i långkjol och Dr Martens. Även om Dr Martens är skitsnygga och något som jag vill ha så otroligt mycket just nu. Anyways. Vill ha en gammal rockig skinnjacka som jag kan pimpa med nitar. Sen vill jag ha en jeansjacka. Sen vill jag ha en bandana. Och glasögon. Hipster. Sen vill jag att allt det svarta i mitt hår ska gå ur så att jag kan bli jätterödhårig. För det är fint med rött hår.

Känner att det blir mkt text i det här inlägget.

Bröt ... tappade fan bort ordet. Men här är en bild istället för text i alla fall.

Ehm aa. Kanske ska runda av det här inlägget. Eller? Äeh vi skriver lite till.


Har inte kollat på min statistik på ett tag. Ska nog göra det. Snart ska vi nog skicka in lite bilder till Sweden Models och lyssna på vad de har och säga. Kanske blir ett framtida jobb vem vet. Eller inte? Who knows. Blir den nya Kate Moss. Fast nä.

Törnrosa är bäst och Maleficent är coolast.

Usch usch usch usch.

Hatar BG

Good bye ♥


Just det!

Just fan hade nästan glömt att det var sista dokusåpan ikväll! Kan fan inte sitta här då! Ska flytta ut datorn och alla ritgrejer i vardagsrummet. Det är kreativt. Att titta på tv och rita samtidigt. Och blogga lite.

Tisdag kväll!

Sitter här och har ritat vidare på min Harry Potter bild till Engelskan. Den är dock långt ifrån färdig. Ska nog börja på en bild på Maleficent. För hon är den coolaste och ondaste disney skurken ever. För er som inte vet vem Maleficent är så är det det engelska namnet på Den onda fen från Törnrosa.

Yes box

Nä nu får jag gå ner och hämta papper. Och lite stift. Hej så länge!

Halloh.

Då kommer ett till inlägg då! Ja då. 716 is back! Holla!

Känner mig inte så pepp på så mkt ikväll XD lite sådär utråkad. Mitt liv är så enformigt nu för tiden XD ♥

Måste köpa ett fotokompendie till fotokursen i skolan... ööeh. Ännu mer pengar som ska läggas ner på något viktigt. Sen borde jag köpa ett nytt ritblock för jag har typ inget <xD

Nä gonatt på er

God morning!

Eller ja. God eftermiddag. Jag börjar dagen med att äta lunch. Och nu sitter mina päron med kompisar nere i köket och snackar en massa. Medans jag sitter och tittar på Top Model. Idag ska vi ta foton och skicka in till Sweden Models och se vad dem säger. Jag börjar få typ... "second thoughts" om det här. Vet inte om jag borde. Vet inte om jag gillar min kropp. Vet inte om det är som ja tror. Usch. Jag liksom bara vet inte om de kommer gilla mig för den jag är liksom :/ eller om de kommer bli "Du är för tjock, för ful, för lång, din frisyr passar inte, din personlighet är dålig. Jag vet liksom inte. ÖÖH. Orkar inte.

Ehm jag fick alla rätt på Mitt Matteprov! Det känns bra i alla fall xP Hehe. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu :/

Vill liksom... bli nånting. Sorry att bloggen inte är lika uppdaterad som förr. Men jag tar det lite i min egen takt just nu. Då får det gå lite långsamt.


See ya.


Loubo!

Träffade precis Loubo och det var jättemoooosigt ♥ Vi har chillat med god mat, panacotta och cola ♥ så jävla bäst<3 även spelat en massa Kingdom Hearts 2 för det är bäst. Ska nog börja läsa min svenskbok idag... fick alla rätt på mitt matteprov idag och jag är i exstas... jag är helt fantastiskt glad... så jävla stolt över mig själv...


Russian Roulette is not the same without a gun.

Funderar på om jag ska gå ut och motionera eller om jag ska kolla Top Model? Vad tycker ni!? Känns som att jag kommer sitta uppe typ halv natten och läsa igenom lite på min svenska bok och matten. Har prov imorron... Gud skjut mig. Men sen är det chill.

Vad ska jag göra imorron... hmmm... hmmm... JUST DET! Jag ska färga håret! Ehm kanske sätter mig med mamma och skickar in bilder till Sweden Models.

Kanske. Vet liksom inte.

Nä men jag tror faktiskt att jag går ut! Sparar Top Model till imorron kväll ♥

Gonatt

Hej hej

Hej bloggen! Sorry för att jag uppdaterar så dåligt nu för tiden. Är inte riktigt mig själv känner jag. Saknar en massa folk. Vill ha lov igen... vill ha massa pengar.

Jag ska se Lady Gaga i köpenhamn i september... hell yes.



Gonatt

Modell!

Ja. Min morsa och jag pratade lite om att kanske skicka in bilder till en modellagentur. Och se om det kan bli något. Who knows kanske blir en Top Model!

Nadja den här bilden är till dig där jag visar att jag har Allison Harvard ögon!!!

HAH!

Tack och gonatt!

Suck....

Halloj

Jag typ mår inte så bra idag. Skulle mest bara säga att jag inte är död eller något! Och att jag snart ska börja uppdatera som vanligt.

Herrå

:P

Laaaaanar

Tona håret!

Ska tona håret nu inför London imorron ♥ It will be awesome! So much awesome! Har tvättat massa kläder och sånt som ska med dit! Och har sparat pengar super duper länge och nu är det äntligen dags för det jag har väntat på i nästan 4 månader ♥

Directions ♥

Vi hörs senare!

RSS 2.0