Lagar middag

Idag är det jag som står för maten i huset :) lagar spagetti och köttfärssås :)

Ser ut lite såhär!


Te kanske?

Funderade på om jag skulle göra lite te kanske? Eller vad säger du?

Söndag

Hej bloggen!

Läget? Jo det är najs. Ett paket håller på att skickas hem till mig. Med något som jag längtat efter väääääldigt länge nu. Och jag lyckades få tag på det innan det tog slut! Yes box!! När det har kommit fram, vilket jag tror blir på måndag, så ska jag visa vad det är :)

Har börjat töja förresten!

Oh lord

What a relief

Vart du än är

Snälla hör av dig. Jag vill veta var du är. Jag vill veta om du fortfarande finns.

Trevligt

Träffade precis min kompis Emma från långt upp i landet. Det var jättetrevligt, vi prata om allt mellan himmel och jord. Delade med varandra av vardagen.

Vi ska in till stan imorron med några andra också och det ska bli kul nu när vi har fått studiebidrag! :D

Fast jag ska försöka spara på mina pengar ^^

Gonatt!

Blir så trött!

Hatar när folk gör reklam för sin blogg på andras bloggar. Fick någon kommentar från någon som tipsade om dens blogg. Jag tog bort kommentaren direkt. Jag gillar inte att bli tillsagd att göra saker(låter fett spoiled). Men det är inte på det där jobbiga "ÖÖÖeh nej jag tänker lixx inte göra det ehm. liksom" viset. Det är mer på det här "Jag är inte här för att kolla på andras bloggar" sättet.
 
 
Ville bara rensa litegranna bland känslorna. Förlåt!

TV

Kommit hem ifrån skolan och kollar på tv! FICK VG PÅ MITT RELIGIONSPROV! AWESOME!
 
 
Ikväll ska jag träffa kompisar! It's gonna be so awesome.

Trosdag!

Tjenare bloggen! Som ni såg i mitt förra inlägg så har jag varit på Nova idag med Lovisa och Helena. Det var chill. Jag fick en ring som är jättefashion. Finns bild på min instagram Fredz00r.

Ska snart till UG och ta massa saker.

Nova Lund

Är på Nova och äter glass med mina niggas <3


Btw

Känner att min blogg är väldigt ointressant och tråkig eftersom jag varken vet hur man lägger upp videos eller gifs. Så kass är jag. Får fråga någon som vet nån dag.
 
Funderar starkt på att gå och göra en kopp med något varmt i men jag vet inte vad. Dricker liksom inte så mycket varma drycker. Skulle vara typ varm choklad och jag känner mig som en fet liten människa om jag värmer mjölk och O'boy. Asgott dock.
 
Nä vet in va! Jag ska ge te en sista chans!!!! BRB!

Hej hej

Kom precis hem ifrån Lund. Har varit hos Lovisa och myst! Jättetrevligt! Vi spelade Final Fantasy och åt godis! Trots att det är mitt i veckan.

Imorron har jag bara en lektion som vanligt på torsdagar. Och i övermorgon så blir det MONEY MONEY MONEY!!! Och då ska jag beställa mitt underbart vackra spel som jag har längtat efter!

Behöver klippa mig och fixa till mitt trolliga utseende :)

Woop Woop

Oj oj oj vilken dag. Skola, jobb och nu har man gjort en läxa. Nu är jag nöjd för dagen. Och jag känner mig så fri och säker.
 
Vill dock bättra mina artskillz, för de är inte tillräckligt bra enligt mig.
 

Sovmorgon

Sitter ensam vid skåpen igen som jag måste göra varje sovmorgon för att mina bussar inte går så bra.


Inte okej


Bilder

Här är bilderna


Sitter och ritar

Aa ni vet såhär klockan 23:13 på kvällen. Har gjort några snabba skiss bilder lägger upp några i ett inlägg till snart!

Inspiration


Utkast: Sep. 23, 2012

Har varit ännu lite mera vuxen, har suttit och kollat runt på arbetsförmedlingen. När jag sen insåg vad jag höll på med så stängde jag ner fliken och kollade facebook istället och kände mig som en så mycket yngre människa.

Heheh. Nu ska jag återgå till mitt vanliga liv :)

Eyeliner and cigarettes

 

Tv!

Ligger och myser framför TV:en. Kollar på VÄNNER :) det är moooosigt. Borde egentligen plugga helt mycket men fuck det.

Mjau

Hej bloggen!

Mitt hår är typ det sämsta som jag sett just nu. Jag måste göra något åt det. I need a makeover.

Jag tänker klippa mig om kanske en eller två månader för det passar bäst ekonomiskt. Och sen tänker jag slänga in mer svart så att jag ser exotisk och cool ut. Eftersom som jag hade en massa röd färg som var ganska ny så börjar den skina igenom mitt svarta hår efter bara en månad. Och om jag minns rätt så gick det inte så fort sist.

Anyways. Måste gå och göra något med mitt liv nu! Tata!

Gonatt bild

 
Bild.
 

HEJ

Hej vänner ville bara slänga in ett litet snabbt gonatt och hoppas att ni har ett bra liv :) yay. Börjar slacka med bloggandet igen! Får inte hända!!! GAAAH!

God natt! <3

Studiedag!

Yay! Studiedag! :D
 
Idag har jag bara slappat och kollat på Glee. Ätit lunch och inte brytt mig om någonting :D
 
Ikväll börjar dock allvaret igen för då måste jag ta mig tid att plugga! Har religionsprov på fredag! Då är det fanemaj bäst att jag kommer i tid och är förberedd. Det är typ ett glosprov på ord som är viktiga inom religionen :) Det sa nog gå bra.
 
 
Pratar även med Emma i Skype. Ska fråga om hon vill ses lite senare :) Var ju ett tag sen nu. Så får man se om vi hittar på något kul :)
 
 
Även om hon är plastikopererad till tusen så är hon sjukligt vacker...

Dagens konst

Börja måla på mitt oljeporträtt :3 jag visade kolskissen i ett tidigare inlägg :)

Detta kallas då för en impregnering :) man målar hela bilden med en fär i olika toner :) sen när man fyllt på hela bilden så lägger man på färgen som man ska ha :)


Dagens ego

Dagens egobild. Känner mig snygg idag.


Bonjour!

Sitter och glor på TV när jag kom på att jag har SOVMORGON IMORRON!!!! YEEEAAAAAAY!!!! Awesome!
 
Anyways!

14:48

Är tillbaka från skolan nu :D slutade ganska tidigt idag. Vid tjugo över ett. Är dock jättehungrig och vi har ingen mat här hemma D: funderar på om man skulle sätta igång nån film eller serie. Men vet inte vad jag skulle kolla på i sånna fall :( allt jag vill ha är Eternal Sonata. Ska sååååå beställa det när mitt studiebidrag kommer in. Jag slösar så bort mina pengar.
 
Jag vill ha MAAAAAAAAAAT!!!
 
Nä, usch måste plugga. :(. Hatar att skriva om skolan. Det är så deprimerande. Man får sån ångest. Usch. Nä men jag måste införskaffa mig en kalender också så att jag kan ha koll på saker vi gör i skolan.
 
 
 
I am fabulos!

Lever


Torsdag!

Drar snart till UG och ser film :) hörs senare ikväll! <3

Konst för dagen

På bildlektionen idag började jag skissa med kol på min framtida oljemålning :(


19:20

Sitter här och har varit på jobb. Nu slappnar man av lite grann. Tuggar tuggummi och bara njuter.
 
 
Ikväll! Vad gör vi ikväll :) TV!!!

Chill

Sitter här och chillar på kvällskvisten. Ska kolla vidare på Top Model nu. Sen efter avsnittet så kanske jag rullar igång någon film.
 
 
Förlåt att jag knappt laddar upp bilder i bloggen längre :) förr laddade jag upp jättemycket inspirationsbilder hela tiden :) men så är det inte längre ;) Om ni vill se mina inspirationsbilder så kolla in min tumblr. freakzoor.tumblr.com
 
Där är min inspiration. :)
 
Förlåt också för att jag knappt uppdaterar på mig själv. Lägger knappt ut foton på mig själv längre :) och när jag gör det så är det bara gammla egobilder från 6 månader tillbaka XD
 
Min dator är ju faktiskt så jävla kass så att jag orkar helt enkelt inte lägga in bilder på den :)
 
Så... den tragiska sanningen!
 
 
Inspiration! Hej då!

God eftermiddag!

Tjena bloggen. Nu tänkter ni säkert "Oj oj oj, han lägger upp flera inlägg, wow rekord!!". Ja. Förlåt att jag har varit så borta typ jättelänge. Fast eh. Det är ju faktiskt inte så att någon följer mig ändå. ;)
 
Men men. Man kan alltid skriva av sig som vanligt. Idag har jag varit i skolan som den duktiga pojke jag är. Första lektionen var Engelska C vilket var väldigt tufft och jobbigt. Vi gjorde en massa övnignar utan paus och körde på helt enkelt. Sen gick jag bort för att ha Samhälle... MEEEEEEEEEN den var inställd. Och sist lite svenska som var totalt onödig. Anyway.
 
Känner inte att jag vill slösa bort mina inlägg på skola.
 
Idag ska jag. Dricka mig en cider, glo på nån film och bara vara allmänt lugn.
 
 
JUST DET! Jag fick vuxenpoäng förra veckan för jag har fixat mig ett Visa kort. Och en sån där liten dosa så att jag kan hålla koll på mitt bankkonto helt själv :) Så när stdiebidraget kommer ska jag beställa hem lite grejer. Sen ska jag gå in på någon random spelbutik och införskaffa mig ett spel. För jag är så nördig.
 
Sen om jag orkar i veckan så ska jag nog försöka spana runt efter jobb. Ja precis. Behöver extra cash känner jag.
 
 
Inspiration!

Gonatt!

 

Festis.

I lördes var jag på fest hos Nadja. Det var trevligt. Idag var jag på typ släktkalas hos min kusin. Och nu tänkte jag bara stanna i soffan hela kvällen :) Några problem med det? Nä tänkte väl det.
 
 
Herrå!! ♥
 


Boooring.

Dagarna går bara på och på. Och ingenting intressant händer. Vill prata med snygga människor. Ja. Men va fan gör man.
 
Ungefär som den här människan

Kraxande Svart

Jag känner mig lite sisådär nu för tiden. I söndes var det asnajs för att jag såg Lady Gaga och kände mig fri som en fågel. Så jävla bra.
 
Jag har kommit på vad jag vill bli för något btw. Jag vill bli modefotograf. Kalla mig gay men fatta hur mycket de får ligga. Nä men skoja bara.
 
Jag tycker faktiskt att det är jättekul att fota modeller. Det är typ... något jag alltid har gillat. Att fota modeller och att stå modell. Men men. Jag sökte ju till Sweden Models, men det blev ju inget där. Men vaffan ska man göra.
 
Känner det att jag inte är någon att se upp till. Jag ser hur alla på Spyken liksom kollar på mig med sina dömande blickar. Jag är inte så jävla speciell. Ja jag sticker ut. Men. Det finns hundra fler på spyken som sticker ut mer än vad jag gör. Men jag har ju återigen fått stämpeln som skolans bög och emo. Eller ja. Vissa kan ju tycka annat men det ska vi inte nämna här. Hatar Spyken. Det som gör att jag går till skolan är för att jag ska få komma där ifrån.
 
 
Och du din jävla fitta. Bete dig som en riktig människa och inte nått jävla kallt monster. Och du ditt jävla svin. Jag hatar dig nog mest av alla på hela Spyken. Med tanke på allt som du har gjort så är det förståligt. Jag hälsar inte längre på dig och det är av en anledning. För du har förstört allt.
 
 
"And I'm off to the races faces of bacardi chasers, chasing me all over town"
 

 
Gammal bild

Mitt liv blev komplett

"Do you actually give a fuck what people think about you?" - Lady Gaga

 


RSS 2.0