Bröllop idag!

Jepp. Mina fina föräldrar ska ingå i äktenskap. Det ska bli jättetrevligt :) Ja det ska det. Har precis duschat och ska fixa mig. Platta håret, klä mig och vara allmänt snygg ♥
 
Dock så äre så att nu har ajg inte tid att skriva mer! Så nu får jag säga adjö för idag då!

16:32

Hej hej!
 
 
Ska rita lite nu! Har idag hjälpt min kära moder och min käre fader att fixa i ordning lokalen för bröllopet på fredag. Ska bli najs att bli klar med det. Och det ska bli så grymt kul!
 
 
Anyways! Ses! Ha det bra puss haj ♥

Förlåt <3

Förlåt att jag har varit borta så jävla länge! Detta håller inte grabbar! Och jag skojar inte! Anyways.
 
 
Kom precis hem från en underbar promenad i ösregnet. Det känndes som att jag gick i vatten efter ett tag. Helt fantastiskt. Älskar den känslan. Hade helst gått utan skor men jag tänkte inte på det först. Hade varit jätteskönt. Imorron ska jag på fezt hos Åsa Rubin :) en av mina äldsta vänner. Hon fyller 20. Yay! Vill få tag på Tommy men han vägrar fanemaj komma in på skype. Den jäveln. Får bombsmsa honom istället.
 
Anyways. Hoppas ni har det bra. Saknar mina läsare. Om jag ens har några. Men de jag har saknar jag ♥ om det makes sense
 
Hej hej

13.21

Aaaa. Sitter just nu i vardagsrummet och smsar med Tommy. Fin kille han. Anyway. Funderade på att gå ut och gå en runda och sen hoppa i badkaret. Felix kanske kommer över idag. Hade varit trevligt. Saknar den snygge jäveln. Ska våldta honom när han kommer nästa gång.

Nu ska jag gå ut. Och smsa vidare med Tommy ♥

Hej då! ♥




Ett liv utan färger, det är inte du

Har blivit obsessed med soundtracken till Nightmare before christmas, Corpse Bride och Sucker Punch. Mitt liv är ganska tråkigt och händelselöst at the moment. Skulle följt med Manda på fezt idag. Men nej. Jag hade redan planer som inte blev av. Och nu sitter jag här. 12 Sailor Moon avsnitt senare och 3 teckningar senare. Och fortfarande inte helt nöjd faktiskt. Well. Har dock börjat bli nöjd med min artwork på senaste tiden. Det är ju rätt bra. Har förresten svartlila hår nu. Najs som satan. Trevlans. Ja mycket trevlans. Är även nyklippt. Så det är kort och fint. Gillar det något extremt. Det är alltid bra. När jag känner att jag vill ha något nytt så funkar alltid en hårfärgning eller en klippning. Funkar perfekt.


Funderar på om jag ska rita en bild till... fast mina ögon håller på att ge upp på mig. Kommer somna snart. Ska kanske gå och lägga mig. Fast. Jag har inga planer imorron. Vaffan ska jag göra i sängen då. Vill träffa nån. Någon som kan tycka om mig och inte ta mig för givet.


Väldigt många tror att jag är en sån som man kan bara säga "Förlåt" till och sen så ska jag inte bry mig mer. Men nej. Jag är inte sån. Varje gång någon kommer med en ursäkt och bara slänger ur sig ett snabbt och hastigt "Förlåt". Jag blir sårad. Mår riktigt jävla dåligt. Går och väntar jättelänge. För att sedan få ett "Förlåt".

Du ska inte bara säga det. Du ska mena det också.






Ska bada

Nu sitter jag och pratar med Amanda i telefon :3 och nu ska jag ner och bada och bara mysa ♥  yaaaay ♥

Ses så länge ♥

03:07

Det är sent... eller väldigt tidigt. Hur som helst.


Känner inte att bloggen är mitt största intresse just nu. Men vi får väl hoppas att det blir bättre senare. Vad använder jag den här bloggen till egentligen. Hmm ja du. Jag vet inte. Skriva av mig. Dela med mig av mina tankar och känslor. Blotta ut mitt liv för de som faktiskt läser. Ja. Det är väl det jag vill göra.



Sommarlov

Då vart det sommarlov nu :) har sett på bio idag. Såg Prometheus. Ganska okej. De snålade på monster splatter stunder dock. Fanns inte så mycket med.

Sitter och lyssnar på deprimerande musik ifrån Corpse Bride. Nu ska jag sova ♥ Well.


Hej då ♥

Sista festen!

Nu drar jag till sista studenfesten för i år :) ska bli kul. Anyway. Ni får ha det så bra! Vi hörs nog när jag kommer hem ♥

Sitter och chillar på mitt rum

Ja... vad titeln säger.

Åååh vill ha en bättre dator nu DX




En nytagen och nyredigerad bild på mig... japp

Studentfest

Har precis varit på Isaks studentfest. Trevligt. Drack inte så jättemycket, det är ju trots allt skola imorron så man vill ju inte komma dit bakis ;)

Såg ut såhär :)


Tja!

Hej bloggen.


Förlåt att det tar lite tid emellan alla inlägg. Men nu är det snart sommar och då kan jag väl säga att jag kommer blogga lite mera tror jag. Nu håller jag på att ladda ner Sailor Moon avsnitt och en Batman film. Funderar på att börja göra serier igen. Prova och se hur det går den här gången liksom.

Men anyways! Ni får ha det så bra ♥

Nu ska jag snart kura ihop mig till en jättesnygg Michelle Pfeiffer som Catwoman ♥

Studentfest!

Kom precis hem ifrån min kusins studentfest och jag tackar så mycket. Det var jättetrevligt :) sitter numera och lyssnar på Linnea Henriksson. Oj oj oj. Mår lite konstigt. Vet inte är svintrött. Längtar till min student. Chill.


Nä nu går jag nog och lägger mig ♥

Fast nä först ska jag läsa ikapp på några bloggar!

Gonatt!

Wopido

Sitter och tittar på Simpsons. Har precis sagt hej då till Nellie. Allt som allt. Haft en ganska awesome Onsdag :) ♥


Ledig!

Ledig idag tack vare vår kära nationaldag.


Så jag har hunnit städa lite på mitt rum, vika tvätt och äta frukost. Najs najs. Nu ska jag dock försöka hitta något top model avsnitt som jag inte har sett. Kanske ska kolla på Cycle 2.


Måndag.

Då var det måndag fanemaj igen. Ja. Har idag hunnit med att köpa två nya tröjor, träffa Emma och spela Batman ♥ Underbart. Har precis slängt ihop en paj som är i ugnen. Och det är ju något jävligt positivt :)


Det ska bli lite inspirationsbilder:












Lite fina hårfärger ♥






Så lite fin inspiration ♥


Herrå!

Duktig

Jag är duktig idag. Ska tvätta jättemycket, har diskat och ska snart gå ut och gå. Fantastiskt produktiv.

Ikväll ska jag spela ännu mer Batman. Asså det spelet är mer addicting än wow nästan.


Anyways. Ha det bra så länge


Jättebra Lördag :)

Idag träffade jag min kusin Emma som för övrigt är en av mina bästa vänner! Vi gick ut i naturen lite grann. Eller ja buskarna på min förra skola och tog lite foton. Tänkte visa några.










Ja det var egentligen brutalt fler foton men jag orkar inte ladda upp alla de :) men dessa gillar jag mest :)

Gonatt ♥

Älskar mitt liv

Jag har:

Godkänt i Matte B
Underbara kompisar
Ganska mycket pengar
Godis


Men bäst av allt ett helt nyinköpt

Batman Arkham City ♥

RSS 2.0