Fikat idag! ♥

Jag var i Lund idag och fikade med Nadja! Yay! ♥ Kommer lite bilder senare :)

Btw ny header!

Yay gjorde en ny header på typ 2 minuter. Kännde att den förra var för naken. Jaja. Hoppas den nya är okej!
 
♥♥♥

Late night TV

Sitter och tittar på Futurama och käkar godis och dricker fanta. Jaa. Vad ska man säga. Har fan inte mycket att göra nu för tiden. Ska nog träffa Nadja nån gång nästa vecka. Blir säkert trevligt.
 
Vill börja skolan igen så att det börjar hända något här i världen. Vill börja jobba också. Så att man kan tjäna pengar till min dator. Vill ju egentligen bara slösa bort alla pengar på kläder och annat fint ♥ men nej. Jag ska köpa en dator som jag faktiskt behöver. Japp det ska jag.
 
Fast ååååh vad jag skulle vilja handla in kläder och grejer :( men gud!!! Ååååh.
 
 
Anyways, Ni får ha det så bra sålänge :)
 
Vi hörs ♥
 

Rött hår och glasögon

Är återigen röhårig och fin. Älskar rött hår. Det är najs att ha. Ska färga håret rött en gång till innan skolan börjar så att det är flammigt och fint till första dagen.
 
Köpte ett par fönsterglasögon idag på H&M för 30:-
 
Har velat ha sånna sen 3 år tillbaka och kännde att för det här priset så kan jag inte missa det. Så jag köpte de.
 
Var även på bio idag igen och såg "The Amazing Spider-Man". Så jävlarihelvetes bra den är. Sjukt sjukt bra. Underbart.
 
Så här får ni en liten bild på mig i rött hår och glasögon! Hare fint! ♥
 

Musik!

Sitter och lyssnar på Ed Sheeran "The A-team" så jävla fin. Aa. Vet inte riktigt vad som händer. Hoppas vi ska äta middag snart för jag är så jävla hungrig. Ja fy fan.
 
Sen ikväll ska Karin komma över med bröllopsbilder. Och det är ju kul. Jag var så jävla snygg i min kostym.
 
Okej. Ja.
 
Har även kört lite bil idag. Det gick okej. Det har gått bättre förr.
 
AAAAHH SNART KOMMER SPOTIFY REKLAMEN JAG MÅSTE HINNA BYTA LÅT!!!
 
Puuh jag hann (Y)
 
 
Anyways.
 
Nu ska jag gå och skrika så att det snart blir mat här i huset ;) Hej så länge!
 
 
Har även lärt mig hur man skelar med ögonen :D

Sol sol... och små jävla insekter

Jag hat de där små svarta insekterna som kommer på sommaren och sätter sig på kroppen och så kliar det och kliar och kliar. Så jävla irriterande. Ska nog tona mitt hår idag lite grann. Bara lite mer rött så det blir lite färg här och var. En liten impulsgrej lixx.
 
 
Hej då så länge lixx

Tråkigt sommarlov

Seriöst detta "lovet" har varit så jävla tråkigt. Allvarligt. Jag träffar kompisar en dag. Sen går det en vecka. Sen en kompis till. Sen en och en halv vecka. Asså. Jag ska fan ha nån att träffa varje dag! För helvete det är ju sommarlov!
 
Men nänä.
 
 
Pallar inte.
 
Vill börja skolan. Så jävla roligt det ska bli. Börja trean. Vara jävlig mot alla ettor och grisen. Nöff nöff. Ha en masa mer bildlektioner ♥ Supa. Ta körkort. Resa nån stans förhoppningsvis. Ta studenten. Börja ta tag i ett såkallat liv.
 
Ge mig ett tecken om jag ska följa mina drömmar i framtiden!!
 

23:33

Oj vilken dag.
 
 
Min morfar dog idag. Så ja. Det var inte så himmla trevligt. Men vi tar nya tag, nya tag. Yes. Imorron ska vi åka till Bakken och ha en jävla bra dag.
 
Ha det.

00:25

Sitter här och tumblar runt. Älskar Tumblr. Känner att bloggen går lite sådär va. Imorron ska jag till stan med Jenny och Nellie. Vi ska käka något sen ska vi nog glida runt i stan. Jao.
 
 
Idag har annars varit en riktig kaos dag. Har inte ätit nån middag. Mår lite halvkasst. Dör av singellivet. Gnäll gnäll gnäll gnäll. Men sån är jag. Ja.
 
Undrar. Om man ska skämma bort sig själv med något fint imorron. Typ en ny tröja eller något. Kanske en skjorta. Vill jobba så att jag kan få mina pengar så att jag kan köpa ny dator. GUD. Ska det ta sån jävla tid :( men men. Nästa vecka kanske man sticker upp till Lovisa :) med Nadja och Willie. Kanske. Inte riktigt säkert än.
 
Men men. Nä nu får ni gå och dö allihopa! ♥
 

Bio

Ska på bio idag och se Ice Age 4 med Åsa. Hoppas den är värd att se ialla fall xD det brukar gå neråt när de gör så många filmer :P
 
 
Sitter och lyssnar på Starships! Den låten gör mig å pepp på livet!!!!!!!!!! ♥
 
Well ses snart! :D

Hai

Är så trött. Borde gå och lägga mig. Fast vet inte om jag pallar. Vill bli bättre på att rita. Köpte penslar och två block idag. Kännde att det var najs. Sen köpte jag ett paket 0.7 stift och två tuschningspennor. Mycket pengar som gick åt till hobbyn idag. Målade en ganska fin bild. Två ögon. Aa det gjorde jag.
 
 
Anyways.
 
Känner att bloggen står ganska still just nu. Kan vara för att jag inte har så mycket att skriva om. Och för att jag hatar min dator. Hatar den. Youtube har gett upp på mig så jag kan inte kolla på videos längre. Öööeh. Så måste vänta med det tills jag har köpt min nya dator som jag ska köpa efter att jag jobbat. Japp.
 
Hoppas ni fann detta intressant. Jag gjorde inte det.
 

Tecknar!

Sitter och tecknar just nu. Mysigt. Ses nån dag.
 

Halsband

Well har nytt fint halsband från Yu-Gi-Oh.
 
Sitter här och vill ha mys. Har målat idag. Varit ganska kreativ. Fast det blev fult och slarvigt. Riktigt fult och slarvigt.
 
Funderade på att kanske fixa om mitt hår. Dra eyeliner över mina ögon och flörta in mig hos någon kompis. Vill inte äta lax hemma.
 
 
I love it
 
Annars är jag ganska ful
 
 
Bye så länge ♥
 
 

Sitter ute och målar

Ja som titeln säger så sitter ajg ute och målar. Och mammas kollegor kom precis hit och ska grilla lite korv med oss. Mys mys. Så jag tänkte jag kan pausa i målandet och skriva ett litet blogginlägg och bara höra av mig.
 
Annars är allt bra jao?
 
Sitter även och snackar med Emma på Skype. Det är också kul. Ska nog fråga om hon vill träffas idag. Var ett tag sen nu. Men men.
 
Man har även en maskin tvätt som väntar på en kom jag på nu.
 
Åååh vad tradigt. Jaja det är ju för det bästa you know!
 
 
Men ha det så bra så länge!! Yay!
 

Yay!

Tjena bloggen. Tänkte mest berätta att jag har lyckats skaffa mig ett sommarjobb. Ska packa grönsaker :) en vän till familjen har ett eget företag där han skickar ut grönsaker, frukt och sånt till olika affärer. Så jag ska hjälpa till att packar ner dill i lådor :) så får jag typ 20 spänn för varje låda jag packar. Så ska jag jobba där i två veckor. Och tjäna lite kosing.
 
Nä nu säger jag gonatt!

Dålig

Tjena bloggen.
 
 
Jag är jävligt dålig på att updatera these days. Ja. Det händer liksom inte så mycket i mitt liv just nu. Det är ganska tråkigt.
 
Fast imorron ska jag in till stan med två kompisar och kanske handla lite grejer. Om jag handlar något fint så kanske det kommer upp här.
 
Anyways
 
 
Hej då

RSS 2.0