Work

Nu har vi inte fler dagar i skolan. Men en tenta som ska in och en som ska kompletteras. Men det är chill because I got this in the bag. Nä men det känns väldigt bra med allt. Dagarna går långsamt och jag behöver det för att återhämta mig lite grann. Det blir bara LITE jobb i sommar sen ska jag vara ledig och göra det jag vill göra medans jag kan. För sen blir det väl inte fler lediga sommrar.
 
Anyways. Iggy Azalea är typ sjukt bra. Av någon anledning.
 
Speciellt denna godbiten.
 
 
 Peace out biatches!

Skriva av mig

Jag ville verkligen skriva av mig en massa skit. Men sen kom jag på hur himla dumt det hade varit och hur patetiskt det hade känts. Så jag tänker inte göra det.
 
 
 
Länkar denna istället. Hoppas den smakar. 
 

Chandeiler

Sias nya låt Chandeiler är sjukt bra. Bara så att alla vet. VIdeon är fett kreativ och konstnärlig. Tänker länka den här.
 
 
She can dance, that she can.

Natt

Natten kommer med sin tunga steg och tänker dra ner mig i mörkret. Fine by me för jag ska sova nu! Gonatt!
 
 

Måndags plugg

Hej kära måndag som jag hatar så mycket.
 
Idag har du bestått av plugg och spelande. Som vanligt med andra ord. Sitter här med manuset till vår gestaltning i skolan. Så vi får hoppas att det blir bra. Tänkte jag tar en liten paus för att uppdatera bloggen lite. Även om det inte finns så mycket att skriva om. Denna veckan och nästa är fullpackad med skolstuff så jag ser inte fram emot det. Men det får väl gå ändå. Bläh. Bara två veckor kvar sen är det sommarlov! Tjiho!
 
 
Gammal bild får avsluta inlägget så länge!

Lördag!

Idag är det lördag minsann! Kul kul. Och ikväll är det Eurovision wiiiiiiie! Det ska bli kul.
 
Hittintills har dagen inte varit så jätteroande, vaknade rätt sent (runt tolv tiden) och kände att "Öhh jag kommer inte få nånting gjort idag" och det har jag nog inte fått heller. Jo jag fixade disken i köket. Men det är i princip allt viktigt som jag har gjort idag. Resten har bestått av en promenad och Rupauls Drag Race. Älskar det programmet.
 
Så jag tänkte jag kan väl bara slänga in ett litet inlägg för jag har inget bättre för mig och dessutom börjar jag bli lite inspirerad att börja blogga lite mer. Så yeah! Nä men ha det gött så länge då och HEJA SANNA IKVÄLL!! SLAY THEM BITCHES!!!
 
 
Fin den

Lediga dagar

Hallå bloggen!
 
Har haft två lediga dagar nu ifrån skolan. Har spenderat de till lite pluggande och fixande med huset. Även spelat såklart. Hallå liksom.
 
Skrivit ett utkast till en artikel vi ska jobba med i skolan, den skickade jag in när jag vaknade. Så ungefär vid halv 1. Usch vad sent det blev idag. Men jag har ändå hunnit fixa det som skulle fixas. Dammsugat, städat toaletten, fixat med disken, städat köket och plockat undan lite i vardagsrummet. När jag är ledig tycker mamma om att ge mig lite sysslor att fixa med. Vilket är najs för då har man nånting att göra och man känner sig awesome när man är färdig.
 
Det enda som jag hatar att fixa med är mitt eget rum. Fy fan. Hatar att städa mitt rum, dammsuga det eller fixa med min tvätt. Vet inte varför det tar emot så mycket men när det gäller mitt eget rum är det nästan alltid ett big no no.
 
Började med en ny hårstil igår. Ni kan få se om ni vill.
 
 
 
Ja nån hårbandsgrej. Hade först bara på den för att mitt hår skulle hålla sig nere. Sen tyckte jag den var rätt fin. Så jag har den i nu också.
Tänkte ni kunde få se hur det ser ut när jag bloggar. Det ser ut såhär.
 
Oj vilket långt inlägg det blev nu. Jaja vi ses snart igen hoppas jag! BYE
 

RSS 2.0