Jobbat återigen

Kom precis hem från ytterligare en dag från mitt vikariejobb :) och återvänder hem till plugg precis som igår. Men något som är skönt är att imorron är jag ledig och ska inte jobba :) det ska bli skönt med en ledig dag faktiskt. Så då kan jag fokusera lite mer på min hemtenta. Men nu efter två dagars vikariat har jag väl nog tjänat ihop en tusenlapp eller något :)

Jobbade från halv 10 till 5 idag :) långt pass och den sista timmen så var jag själv med de sista barnen. Gick jättebra!

OCH! Nu har jag äntligen lyckats få tag i Eternal Sonata... och det är säkert den här gången! Min beställning är från england och den är skickad till mig!! Just i detta nu! Så det känns också jättebra :)


Ni får en liten fin fyllebild på mig också ;)

Från jobb till plugg.

Hej hej bloggen.
 
Kommer direkt hem ifrån jobbet och måste direkt sätta mig med läxor över lovet. En hemtenta i litteraturhistoria. Någon som vill göra den åt mig? Någon? Nähä. Den ska vara färdig veckan efter lovet så det måste bli nånting av det. Som tur är så har jag struktur på det hela. Så det ska nog inte bli några problem.

 
Bild från min rast idag runt 12 tiden :) mysigt med en kopp varm choklad i höstkylan.

Bloggar från en iPad

Mamma tog med sig en iPad hem ifrån jobb. Så nu bloggar jag ifrån den!!! Fett kuPasserar mina småtjejer här hemma btw. Den minste sover och Jonna och jag kollar på pocahontas. Bästa filmen någonsin. När den e slut så ska jag slänga Jonna i säng och sen öppnar jag mig en ciderburk <3 livet leker. Just det! Jag har höstlov nu! Så jävla skönt!! Yay!
 
 
Mjau

FREITAG!

God morron!
 
Drar till skolan för att skriva religionsprov!! Oh yeah!
 
Kommer nog inte gå så bra som på förra :/
 
Aja ses senare ♥

Jobb!

Hej bloggen! Som ni vet har jag försökt hitta någon form av jobb på den senaste tiden och idag hade jag min första arbetsdag! Jag är numera vikarie på ett fritids :) Jätteskoj! Ungarna är jättesnälla. Jag tror jag har fått rita ungefär 100 ormar till barnen idag XD
 
Ikväll är det ju UG så vi laddar inför det. Najs Najs! Imorron fredag och tagga religionsprov....eh ja kan man ju tolka hur man vill.
 
 
Sliten påg

God kväll

Tja bloggen. Sitter här och glor på tv igen Borde plugga men jag orkar verkligen inte. Det ÄR så tråkigt.

Men whatever. Har tränat idag igen btw! Och imorron ska jag på min första arbetsdag! Trots att jag känner mig lite sjuk. Men everything for the money!

hej

hej hej bloggen! Jag är ledsen för att jag har slarvat med bloggen på sistone...MEN! Jag pluggar faktiskt jättemycket som vuxet folk gör. Och samtidigt är det träning som gäller!! Nu ska jag faktiskt ut och träna i mörkret!! BYE BYE!


Gonatt!

Nu drar jag mig tillbaka!

God natt!

Need a makeover

Saknar att ha fint kort lilaskimmrande hår. Jag behöver en makeover typ snart. Måste boka frisörtid. Ska ju skaffa sidecut igen då! Fett awesome!
 
Om ni inte vet hur jag såg ut med svartlila hår så kan ni få en liten bild här ♥
 
 
Såhär. Fett kawaii

TV!

WOOOOH!!

Har sprungit och varit duktig! Yes! Det tog man igen med en portion äppelpaj.... aaa...well.

Så bra var jag xD anyways. Vill spela något men jag vet inte riktigt vad. Funderade på Kingdom Hearts II, fast jag vet inte. Äeh skit samma jag kollar på TV istället XD inget som går upp mot lite Family Guy <3

Skuuuuuulan

Sitter i skolan och chillar. Hatar engelskan just nu. Det är så jävla svårt och störigt. MEEEEEN. Det är bra att ha sen. Aja. Anyway.


När jag kommer hem är det och jogga som står på schemat sen svenska arbete! Fy fan. Måste börja bli klar med det. Sen måste engelskan bli klar det med. Och projektarbetet måste påbörjas! Ja så är det!

Väldigt gammal bild!

UT!

Ut och gå nu! Ta en promenix you know! Yay

Dagen

Well... Då ska man snart ta bussen hem från skolhelvetet. Måste plugga satan idag. Skippar till och med jobb idag för plugget.


Btw var ute och sprang igår i mina sexiga byxor och heta skor <3


God kväll och god natt!

Okej bloggen då säger vi god natt och inväntar morgondagen. Skola as usual. Men dock är Svenskan inställd så jag slutar astidigt! Mys pys!
 
Okej god natt!!!

Hej hej!

Ledsen för det lilla uppehållet! Har varit lite busy!

Idag såg jag den första delen av "Torka aldrig tårar utan handskar". Fy fan vad bra den är. Älskar den. Jag vill spela spel. Men funderar på vilket jag ska spela... hmm. Svårt beslut.

Mina träningssaker kom iförrigår. Så igår var jag ute och sprang och invigde mina grejor. Det kändes asbra! Ska bara försöka hålla det ganska regelbundet :D

Hörs mer ikväll!!! TJIHOHOHOHO!

Hallå!

Tjabba bloggen! Har precis ätit äppelpaj. Och nu är det reklampaus i Simpsons!


Fy fan vad jag vill börja spela Final Fantasy XIII-2. Längtar till helgen. Vill få mitt paket och mina joggingsaker så att jag kan komma igång med träningen.

Ska bli asskönt att få bort det onödiga fettet. Och jag ska verkligen försöka! Försöka som fan!

Godmorgon!

Sitter på engelskan och lyssnar på besökare från andra länder! De är fett kawaii.

Faktiskt ganska intressant.

Plugg

Har pluggat nu i nån timme ungefär. Avslutar det nu och spelar lite gitarr istället. Lite Lana Del Rey och lite Fun.

Ska nog se ett avsnitt av Glee sen. Och kanske ladda ner lite Top Model :)

Yay!

Hejsan hej

Tja bloggen! Tänkte bara säga hej och inget mer.


Hej då

Gonatt bloggen!

Blev inte så jätteintressanta inlägg idag :) men whatever!!

Gonatt <3

Samhälle

Har samhälleslektion nu. Den enda lektionen jag har idag. Men måste dock stanna kvar på skolan för att ha kamratstödjarmöte. Tråkigt. Men vaffan. Har inte gått de senaste gångerna så får väl sitta där och lyssna på vad de har att säga.

Sen ska man träffa Emma Lundin en liten stund <3 trevligt! Sen ska man till UG och skapa! Och imorron blirre kalajs för hela slantetn!!!!!! :D För då ska vi fira vår Willie-boooii!!!!<3

Final Fantasy XIII-2

Köpte även Final Fantasy XIII-2 idag :) 59:- bonuskort is tha shit


Denna!

En tvättäkta samlaranimefigur från japan <3 kommer från serien Haruhi Zizumiya :)


Presento!!

Min farbror har kommit hem ifrån japan nu och jag fick precis min present!!!!! :D Kan ni gissa vad det är!

Håller kväll

Sitter med min mor och kollar på hollywoodfruar. Så jävla roligt <3


God morron!

Well. Mitt paket kom inte idag heller... jävla skit. JAG VILL FUCKING HA MITT PAKET!

Natti!

Okej nu går jag och lägger mig! Vill ha mitt paket imorron! GRR!
 
Imorron ska bestå av tre saker, plugga, spel och jobba! Ja! Thats it!
 
Gonatt på er <3

Tv som vanligt

Kollar som vanligt TV såhär på kvällen. Mitt paket kom inte idag men det betyder att det kommer imorron :D Och då jävlar. Borde dock plugga jättemycket! Meeeeen det kan man göra imorron.

Samhälle

Kreativiteten av en samhälleslektion


Skooooola

Sitter i skolan och chillar sönder! Hoppas att mitt paket väntar på mig där hemma! HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!!

Ni kan få en väldigt nyvaken och ful bild på mig <3

RSS 2.0