Craftyness

Har satt fast nitar på lite kläder. Så nu ser man lite alternativ ut. Yeah baby. Ska läsa lite i min Amy Winehouse bok innan jag lägger mig ikväll. Den är ju så bra <3
 
Imorron är det skola och jag ska FUCKIN äntligen ha bild! <3

14 dagar

Yes de 14 dagarna som Sweden Models nämnde har nu gått och jag har inte fått någon kontakt ifrån de. Wich means. Att de inte är intresserade av att anställa mig som model. Och det är lugnt. Jag var ganska beredd på det här ändå. Jag har liksom inte kroppstypen av en manlig modell så jag var beredd på att de skulle säga nej :) och man blir ju alltid nekad i början har jag hört. Men jag tänker inte sluta försöka. Ska börja träna upp min kropp lite grann. Och söka in igen :) tänker fortsätta söka tills de blir trötta och anställer mig av ren empati. För jag kan bli en bra modell! Jag vet att jag kan. Jag är jävligt snygg och har ett självförtroende som heter duga. Och jag vet hur man rör sig framför kameran.
 
Tänker inte ge upp. Ska försöka hitta ett helgjobb också btw. Så att jag kan börja tjäna ihop lite pengar.
 
Ja. Skola imorron. Det är väl okej. Får ju träffa lite folk som man tycker om. Anyways.
 
Ha det fett bra!
 

Lördag 11:45

Jag vaknade för typ... en timme sen. Och jag är redan så JÄVLA uttråkad.
 
Usch usch. Hatar spyken och folket där. Ni kan gå och dö! Förutom några stycken. Fast vad ska man göra. Bara 1 år kvar. Får väl spela snäll som vanligt.
 
Blöh. Trodde att jag var lite småpepp på skolan men sen kom jag dit första dagen och ba "Öeh". Såg många fula människor som jag inte gillar som jag bara vill slå typ. Ja. Vad ska man göra.

Börfday!

Yay fyller 18 idag! Fick lite presenter idag med! Bland annat en rutig skjorta som jag är fett pepp över! Sen fick jag biografin om Amy Winehouse! Min största inspirationskälla! Och Alice Madness Returns till PC. Har ju ingen bra dator att spela på dock! Så fuck!
 
Börjar skolan imorron. Ska bli rätt skönt ändå!
 
 
Oh btw senare i veckan ska jag få ett par Dr Martens som jag har beställt :D också en av mina födelsedagspresenter!
 
 
 
Ser ut såhär!
 
 
Ses så länge!

18 idag,

Som ni kanske läst så hade jag 18 årsfest i lördes men det är idag som jag är 18 på riktigt :) idag kommer några fina människor hit. Och sen imorron börjar allvaret! Mest det jag ville ha sagt! :D

Parteeej!

Idag ska jag ha 18års fest med la familia! Blir jävligt najs! Ska få massa presenter och sånt mys! Blir awesome! Köpte ett nytt linne häromdan. Det är fint. Har det på mig nu medans jag skriver! Yesbox! Men nu får jag dra vidare!

F.R.I.E.N.D.S

Ser på Vänner och skissar på en ny tavla! Awesome!

Sweden Models

Hej bloggen!
 
 
Ville bara säga att jag efter ett halvårs velande och lathet har jag äntligen skickat in bilder till Sweden Models. Och väntar på svar från de. Om de är intresserade så kommer de svara inom 14 dagar.
 
Bilder som vi skickade:
 
 
 
 
Foton som blev över:
 
 
 
Så där ja!
 
 

Blekis!

Så nu har man använt blekning för första gången! Blev bara lite grann i luggen! Men det är fint ändå. Gillar hur det blev. Det liksom smälter in med mit mörkröda hår. Lite sådär bongårdsmorötter :)
 
Kan inte någon random snygg kille komma och knacka på min dörr och ba "Tja ska vi ligga?" Hade vart chill. But don't we all think that way ey???!!!
 
Njäh. Imorgon ska jag se Batman dock! Sjukt pepp. Ska ha min Batmantröja och mina Batmanskor! YES! ARAGORN SCORES! Look it up.
 

Boy you got my heartbeat running away!

Åååh har lyssnat på Nicki Minaj hela dagen. Gud jag är så dålig på att uppdatera. Och jag är inte ens upptagen om dagarna jag bara vet inte vad jag ska skriva om. För mitt liv är så jävla ointressant.

Torsdag!

Tjena bloggen! Idag har jag träffat Sofie och Amanda. Det var trevligt! Vi åt chips, drack fanta och åt choklad. Vi pratade en massa också. Ja det gjorde vi. Anyways.
 
Imorron ska jag träffa Nadja, William och Helena. Vi ska äta sallad. Det blir kanske pärs tutte också(intern grej).
 
Ha det så bra så länge! ♥
 

RSS 2.0