Blogginlägg!!

Sitter här och slänger in ett litet blogginlägg! Har pluggat lite granna de sensaste dagarna därför inte bloggat på 2 dagar nu. Men men. Vad ska man göra. Jo man ska chilla och äta choklad och längta efter helgen ♥
 
 
 
Le me

Skolan!

Yeah! Sitter på Samhälleskunskapen oc är färdig med fördjupningsarbetet! Det känns riktigt bra. Anyways. Idag är det konfirmandlektion som gäller och även lite plugg ikväll. Har prov nästa vecka så jag ska börja läsa lite nu :) Ekonomi del vet ni. Tråkigt skit men sånt måste man göra.

Plugg klart!

Shit jag märkte precis hur ringrostig jag är med pluggandet! Har ju inte haft något större skolarbete på väldigt länge! Så det kändes nu när jag satt och skrev på samhällesuppgiften! Nästa vecka har vi prov också! YEAH! Fast nä. Nu ska jag vara lite duktig och planera lite i min kalender ♥
 
Lite nördig får man vara!!
 
 
Ni får en bild på min senaste teckning!

Plugg plugg!

Sitter här med samhällsläxa! MAJ GAD! Ska försöka bli av med engelska c kursen! Den tar kål på mig!

Söndag!

En sådan här söndagkväll bör spenderas med gaming och fika! Och det är så den har spenderats också! Har spelat Ps3 och nu ärre gooofika! Ett glas cola och ballerina kladdkaka! Mums mums!
 
 
 
En liten fin bild såhär på kvällskvisten!
 
Gonatt!

I knew you were trouble when we first met

Asså Taylor Swifts nya låt! Så jävla bra! I knew you were trouble. Den kanske inte är så jätteny men jag är sen okej!!! Asså. Jag diggar den sjukt mycket!!

Only miss the sun when it starts to snow

 

Top Model

Ikväll är det Top Model Sverige på tv och det ska bli najs! Har börjat jobba med serier igen btw! Det känns ganska bra. Hoppas det går bättre den här gången :)
 
 

Spelar!

Spelar Ps3! Yeah like a boss!

Phew

Kom precis hem ifrån en teorilektion på körskolan. Yeah. Det var ju trevligt.

RSS 2.0